Szemcseszóró berendezéseinkkel többek között lehetséges a munkadarabok felületét rozsda mentesíteni, vízkőteleníteni, sorjázni, csiszolni vagy valamilyen formában megtisztítani, továbbá bevonatolási eljárásra előkészíteni. A szórókerekes szemcseszóró berendezések a turbinakerék forgatásával közvetlenül alakítják át az elektromos motor energiáját kinetikus abrazív energiává. A szóróturbina a nagy mennyiségű gyorsított csiszolóanyag közeget lő a kezelendő felületre, mely által el lehet érni a kívánt tisztítási hatást. A szórókerekes típusú szemcseszóró berendezéseket leginkább azokon a területeken alkalmazzák, ahol nagy kapacitásban szükséges a munkadarabok felületét kezelni. Az általunk kínált berendezések nagy előnye, hogy könnyen automatizálhatóak, valamint igény szerint akár komplett gyártósorba is integrálhatók.

Az egyes szórókerekek kapacitása a turbinakereket meghajtó motor teljesítményétől függenek. Alapesetben a szórási sebesség fix, melyet opcionálisan elérhető frekvenciaváltóval tudunk szabályozni a szélesebb körben történő felhasználás érdekében. A szóróturbina közvetlen szóróanyaggal érintkező alkatrészei NI-HARD öntöttvas anyagból készülnek a hosszú élettartalom érdekében. A szóróturbinák átmérője, teljesítménye, a kopóalkatrészek típusa és a lapátok alakja konfigurálható, mely lehetővé teszi, hogy Ön számára mindig optimális megoldást tudjuk kínálni.

Kínálatunkban számos típusú és méretű berendezés érhető el, melyek az adott technológiára történő kiválasztását a legtöbb esetben a kezelendő munkadarabok szállítási módja határozza meg.

Termékek közvetlenül a gyártótól

SZAKTANÁCSADÁSÉRT, TERMÉKINFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLEGÁNKAT BIZALOMMAL!