A Techno-Sol Group Kft. megalakulásakor – partnercégünkkel az Industry-Tech Kft-vel – több éves tapasztalattal rendelkeztünk ipari technológiai berendezések tervezésében és kivitelezésében, mely rendszerek meghatározó része ATEX zónában kerül telepítésre.

Az itt megszerzett tudást felhasználva azon dolgozunk, hogy ügyfeleink robbanásbiztos zónában alkalmazott tevékenységeinek során felmerülő legkülönfélébb problémáira egy helyen tudjunk megoldást kínálni.

A robbanásbiztonság-technikai termékeinkkel célunk, hogy megrendelőinknek a legnagyobb biztonságot garantáljuk munkavégzésük során. Beszállítóink kiválasztásánál kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre és az ár-érték arányra,
partnereinkkel szoros kapcsolatot ápolunk annak érdekében, hogy folyamatosan naprakész termékismerettel rendelkezzünk.

Cégünk másik profilja az INTERTECNICA olasz ipari vasalatgyártó divízió termékeinek magyarországi értékesítése. Több mint 50 év tapasztalatát felhasználva fejlesztett gyártmányok a megfelelő műanyag és fém alapanyagok felhasználásával készülnek. Számos szabadalmaztatott alkatrész, zömében technológiai kabinok tervezőinek és üzemeltetőinek, valamint hűtőipari szakemberek munkájának egyszerűsítése. Testre szabott megoldások lehetővé teszik a könnyű telepítést és a minimális karbantartást igénylő alkalmazást.

Termékek közvetlenül a gyártótól

SZAKTANÁCSADÁSÉRT, TERMÉKINFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLEGÁNKAT BIZALOMMAL!