A Techno-Sol Group Kft. megalakulásakor – partnercégünkkel az Industry-Tech Kft-vel – több éves tapasztalattal rendelkeztünk ipari technológiai berendezések tervezésében és kivitelezésében.

Az itt megszerzett tudást felhasználva azon dolgozunk, hogy ügyfeleink ipari termelő tevékenységeinek során felmerülő legkülönfélébb problémáira egy helyen tudjunk megoldást kínálni.

Szemcseszóró berendezéseinkkel a legkülönfélébb felmerülő felületkezelési feladatokat tudjuk megoldani. Minden esetben ügyfeleink igényét egyedileg vizsgáljuk meg és nyújtunk személyre szabott megoldási javaslatot. Típus berendezéseinkkel biztosítani tudjuk a rövid szállítási határidőt, míg speciális berendezéseink révén különleges feladatokra is hatékony felületkezelési technológiát tudunk kínálni. Az általunk forgalmazott berendezések gazdaságos felületkezelést biztosítanak, hatékony szóróanyag és energia felhasználás, valamint alacsony karbantartási költségek mellett.

Cégünk másik profilja az INTERTECNICA olasz ipari vasalatgyártó divízió termékeinek magyarországi értékesítése. Több mint 50 év tapasztalatát felhasználva fejlesztett gyártmányok a megfelelő műanyag és fém alapanyagok felhasználásával készülnek. Számos szabadalmaztatott alkatrész, zömében technológiai kabinok tervezőinek és üzemeltetőinek, valamint hűtőipari szakemberek munkájának egyszerűsítése. Testre szabott megoldások lehetővé teszik a könnyű telepítést és a minimális karbantartást igénylő alkalmazást.

Termékek közvetlenül a gyártótól

SZAKTANÁCSADÁSÉRT, TERMÉKINFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLEGÁNKAT BIZALOMMAL!