Az általunk forgalmazott szemcseszóró berendezések számtalan alkalmazási területet fednek le; legyen szó szemcseszórásról, homokszórásról vagy shot peening-ről. A mechanikus felületkezelési eljárások során hulladék keletkezik, mely a kezelt munkadarab anyagától függően változik, továbbá fontos szempont, hogy maradtak-e bevonatok a szemcseszórást megelőző munkafolyamatból, valamint, hogy milyen az alkalmazott szóróanyag típusa. Minden eljáráshoz megfelelő technológiai megoldás tartozik annak érdekében, hogy a berendezésből és a szemcsetisztító rendszerből a kopott szóróanyag és a levegő kivont keverékéből származó hulladékok és szennyeződések megfelelően kezelve legyenek.

Vibrációs szita: hatékonyan elválasztja a szóróanyagot a nagyobb szennyeződésektől (sorja, festékmaradvány…).

Kaszkád rendszerű szemcsetisztító rendszer a por és az elhasználódott szóróanyag kiválasztását szolgálja, így biztosítva, hogy a munkadarabokhoz hajtott csiszolóanyag részecskemérete állandó maradjon.

Patronos porleválasztó berendezés a szemcsetisztító egységből és a berendezés szóró és tisztító kamráiból érkező levegőben lévő port összegyűjtik.

A porleválasztó berendezés által szűrt levegő minden esetben kivezetésre kerülhet a légkörbe vagy vissza a munkahelyre, mivel a portartalma a jelenlegi hatósági küszöbérték alá csökken.

Termékek közvetlenül a gyártótól

SZAKTANÁCSADÁSÉRT, TERMÉKINFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLEGÁNKAT BIZALOMMAL!