A forgóasztalos szemcseszóró gépeink különösen alkalmasak kis szériás és egyedi alkatrészek gyártásánál. Ideálisak különböző formájú és méretű, öntvények, préselt és kovácsolt alkatrészek, acél és színesfém, valamint törékeny anyagokból készült munkadarabok, például fogaskerekek, motortárcsák, tengelyek és turbinák felületkezelésére. Rendszereink mágnesszeparátorral párosíthatók, amelyek hasznosak az öntödei homok eltávolításának céljára.

Berendezésünk tisztítja a felületet, az öntési technológiából visszamaradt homokot eltávolítja, megszilárdítja a felületet (mikrokezelés), valamint festési művelet előkészítése céljából érdesíti a felületet.

Szemcseszóró berendezés 2.000 kg kapacitásig

Forgóasztalos szórógépünkkel olyan rendszert fejlesztettünk ki, amely az új technológiákat kihasználva csúcsteljesítményt kínál alacsony üzemeltetési költségek mellett.

Az átmérőben és teherbírásban eltérő változatokban elérhető forgóasztalos gépeink lehetővé teszik, hogy a munkadarabok felülete egyenletesen legyen kitéve a szórókerekek hatásának, így biztosítva a lehető legjobb eredményt.

Minden K asztali sörétes gép nagy rakodóajtóval van felszerelve, amely egyszerű és gyors rakodást tesz lehetővé. Az alkatrészeket egy perforált forgóasztalra rakjuk. A K sörétszóró gép háza robusztus és kopásálló anyagokkal védett. A kopásálló anyagokból készült hatékony szórókorongok mellett a gép nagy hatékonyságú rendszerrel van felszerelve a csiszolóanyag folyamatos visszavezetésére és tisztítására.

Berendezéseink nagy rakodóajtóval vannak ellátva, amely egyszerű és gyors rakodást tesz lehetővé. Az alkatrészeket egy perforált kör keresztmetszetű forgatható asztalra kell helyezni. A szórótér háza kopásálló anyagokkal védett. A kopásálló anyagokból készült hatékony szórókerék mellett a gép nagy hatékonyságú rendszerrel van felszerelve a csiszolóanyag folyamatos visszavezetésére és tisztítására. A berendezést méretétől függően egy vagy két szórókerékkel látjuk el.

Az Ön igényeinek felmérése

SZAKTANÁCSADÁSÉRT, TERMÉKINFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLEGÁNKAT BIZALOMMAL!