A kézi szórókabinokat kis és közepes alkatrészek, hegesztett szerkezetek, öntvények, felnik szemcseszórással történő manuális felületkezelésére alkalmazzuk. A szórókabinjaink hegesztett lemezszerkezetből állnak, hatékony szóróanyag keringtető rendszerrel, valamint két oldalon elhelyezett szórótéri ajtóval rendelkeznek. Opcionálisan ajánlunk forgóasztalt, valamint keret és sín rendszert a forgóasztalhoz a munkadarabok könnyebb mozgatása céljára, valamint ATEX-es porelválasztó berendezést.

A gépkezelő a berendezés oldalára rögzített kesztyűpár segítségével benyúl a szórótérbe, aminek segítségével kézzel mozgatni tudja a munkadarabot, valamint irányítja a szórófúvókát. A szemcseszórási műveletet a kabin elülső oldalára helyezett kémlelőnyíláson keresztül lehet nyomon követni. A munkadarabok mozgatását a kabinon belülre elhelyezett forgóasztal könnyíti meg. A szórópisztolyt lábpedálos működtetésű szeleppel lehet vezérelni. A berendezés kezelőjének biztonsága érdekében az ajtókat biztonságtechnikai érzékelőkkel láttuk el, így ha az ajtó kinyíli,, a szórás automatikusan leáll.

A szórókabin világítással és hatékony porelszívással van ellátva, így optimális környezet biztosítja a hatékony felülettisztítást. A szórókabinhoz automata rendszerű patronos porleválasztó egységet csatlakoztatunk, mely garantálja, hogy az alkalmazott környezetvédelmi előírásoknak megfelelően portól szűrt levegő távozzon a kabinból.

Termékkínálatukban elérhetőek injektoros és nyomásos működési elven üzemelő kabinok.

Az Ön igényeinek felmérése

SZAKTANÁCSADÁSÉRT, TERMÉKINFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLEGÁNKAT BIZALOMMAL!