Gumihevederes szemcseszóró berendezések ideális megmunkálási megoldást jelentenek sorozatgyártású alkatrészekhez, ömlesztett állapotban történő acél, alumínium, sárgaréz, öntöttvas vagy bronz alkatrészek felületkezelésére.

A berendezés feltöltése történhet manuálisan, vagy hidraulikus mozgatású kanál segítségével automatikusan. A heveder forgási irányának megfordítása lehetővé teszi az automata kirakodást. Ilyenkor az anyagot közvetlenül egy üres tartályba, vagy a szalag tengelyére merőlegesen elhelyezett szállítószalagra vagy vibrációs csatornára engedjük ki. Így a berendezés automatikus gyártósorokba is integrálhatók. Gumihevederes berendezéseink kapacitása 35-1500 liter, valamint 45 és 1000 kg közötti terhelés érhető el.

A gumiheveder úgy van kialakítva, hogy a szórótér belsejében lévő alkatrészeket megbillentse, így a munkadarab minden felületét eléri a szórókerekek általi koptató hatás.

Gumihevederes berendezéseinkhez elérhető opciók: automata betöltő rendszer, kirakodó szállítószalag vagy vibrációs kirakodó egység, mágnesszeparátor (homokmentesítési műveletekhez), szórókerékhez és a gumihevederhez frekvenciaváltó, digitális vezérlőpanel, speciális porleválasztó tűzvédelmi rendszerrel. Komplett logisztikai rendszereket is tudunk tervezni és gyártani az Ön termelési igényének megfelelően, akár meglévő gyártósorba integrálva.

Az Ön igényeinek felmérése

SZAKTANÁCSADÁSÉRT, TERMÉKINFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLEGÁNKAT BIZALOMMAL!