Az dróthevederes típusú szemcseszóró berendezések esetében a munkadarabokat egy rendkívül erős kopásálló dróthálóból készült szállítószalagra kell helyezni. A munkadarabok keresztülhaladnak a szórótéren, ahol 4-8 vagy több ferdén elhelyezett, egymással szemben álló szórókerék kerül elhelyezésre annak érdekében, hogy a legbonyolultabb alkatrészeket is tökéletesen megtisztításra kerüljenek. A kimenő ágon egy speciális lefuvató berendezés található, amely eltávolítja a szóróanyagot a kezelt munkadarabok felső felületéről.

Az dróthevederes típusú berendezésekkel többnyire öntvények, kovácsolt alkatrészek, hőkezelt alkatrészek, autóipari alkatrészek, vas- és színesfém öntvények, hegesztett szerkezetek és gyártmányok felületkezeléséhez nyújtanak optimális megoldást. Az akár 8 robbanókerékkel is elérhető konfiguráció lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletek is tökéletes lefedést kapjanak.

A berendezés alkalmas az öntési homok maradványainak, rozsdának, régi festék, hegesztés, hőkezelés által okozott oxidált réteg, lángvágott lemezek sorjáinak eltávolítására.

A dróthevederes berendezéseink méretének, szórókerekek számának és teljesítményének, a drótheveder hosszának a be- és kirakodási helyen, valamint a drótheveder szélességének meghatározása a munkadarabok jellegének és a gyártási kapacitás figyelemebe vételével történik.

A berendezés dróthevederes anyagszállító egysége akár meglévő, vagy épülő gyártósorba integrálásának integrálható.

Elérhető opciók: Változtatható fordulatszámú szórókerék, változtatható sebességű dróthevederes szállítószalag, digitális vezérlőpanel, mágnesszeparátor az öntödei homok eltávolítására.

Az Ön igényeinek felmérése

SZAKTANÁCSADÁSÉRT, TERMÉKINFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLEGÁNKAT BIZALOMMAL!