Verhetetlen tisztítási és sorjázási teljesítmény

Az átmenő rendszerű szemcseszóró berendezéseink felső konvejorpályával rendelkeznek, melyet úgy terveztek, hogy nagy termelési kapacitást érjen el a szórókerekek folyamatos működésének köszönhetően.

A munkadarabokat a felsőpályás, egy-, vagy kétpályás szállítószalagon futó horgokra akasztják, vagy motoros emelőkre rögzítik. A berendezés szóróterének egyik oldalára vannak elhelyezve a tisztítást végző turbinák. A homogén felülettisztítást úgy érik el, hogy a munkadarab elhalad a turbinák előtt, valamint a függeszték a saját tengelye körül forog, így garantált a megfelelő felületminőség.

A horgos felső szállítószalagos sörétszóró gépet jellemzően közepes és nagy alkatrészek szemcseszórására tervezték, amelyek gyakran tartalmaznak törékeny és érzékeny részeket, amelyek ömlesztett formában nem lehet megmunkálni. Ilyenek például az öntvények, hegesztett szerkezetek, kovácsolt és préselt alkatrészek, hidegen vagy melegen átalakított és különféle bonyolult formájú, acélpalackok, vagy rugók. Az ilyen típusú szemcseszóró berendezéseinket leginkább folyamatos üzemű szemcseszórásra fejlesztettük ki, öntödei homokmentesítésre és revétlenítésre használják a fröccsöntvényiparban, valamint vízkőmentesítésre, rozsdamentesítésre és sorjátlanításra a fémfeldolgozó iparban. A kezelendő alkatrészeket egyenként vagy csoportosan erre a célra kialakított konzolra akasztják fel forgó horgokra a zárt hurkú szállítószalagon.

Termékeinek megfelelően tervezzük meg a berendezés méretét és a konvejor rendszer teherbírását.

Átmenő rendszerű függesztékes berendezéseink szórótere kopásálló mangán acél páncélokkal van védve, mely megvédi a berendezés házát a turbina által keltett koptató hatástól. A szórógép nagy hatékonyságát az automatikus és folyamatos csiszolóanyag-kezelő és -visszanyerő rendszer biztosítja a szemcseszórási közeg folyamatos visszajuttatásához és tisztításához, valamint a kopásálló anyagokból készült hatékony szórókorongok.

Elérhetőopciók:
Mágnesszeparátor öntvények, préselések, kovácsolt anyagok és hőkezelt alkatrészek tisztítása és sorjázása. Akna nélküli verzió. Változtatható fordulatszámú szórókerék, felső szállítószalag lépcsőzetes vagy folyamatos meghajtással (kétpályás), digitális vezérlőpanel, speciális porleválasztó egység tűzvédelmi rendszerrel.

Az Ön igényeinek felmérése

SZAKTANÁCSADÁSÉRT, TERMÉKINFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLEGÁNKAT BIZALOMMAL!